Лена Бориславова коментира връзките на нашите политици с Русия: Обществени говорители

...
Лена Бориславова коментира връзките на нашите политици с Русия: Обществени говорители
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Набутали сте се. На тези, които ви надъхват за това им се плаща. Месечно

Лена Бориславова разяснява връзките на нашите политици с Русия: 

Обществени представители и политици получават по 4000 лв. на месец от Русия, с цел да приказват в нейна изгода. Това разгласи представителят на държавното управление в оставка и шеф на премиерския кабинет Лена Бориславова пред " ".

" Службите ни разполагат с данни, съгласно които наши политици, известни публицисти, анализатори, политолози и други появяващи се в публичните медии лица, получават възнаграждение непосредствено от съветската страна, в размер на 4000 лв. месечно, с цел да образуват публично мнение в интерес на комфортните на Руската федерация тези ", съобщи  Лена Бориславова.
 
" На всички, които гратис плюете по Европейски Съюз и НАТО, както и подкрепяте дейностите на Путин в Украйна, да знаете. Набутали сте се. На тези, които ви надъхват за това им се заплаща. Месечно ", сподели тя.

Бориславова разкритикува желанието на професионалните политици да останат непременно.

" Биткаджийството, от своя страна, също крие риска да не може да бъде продължено това, което е преборено и извоювано ", изясни тя.
" Те се употребяват не с цел да разберем същината на казуса, а се употребяват с цел да се заиграят с неправилни разбирания и страхове на една част от популацията ", изясни тя по отношение на " френското предложение " и изгонването на съветските дипломати.
 
" Имаше трибунки, с цел да пазим разбиранията на един електорат, който не живее в сегашното ", изясни тя.

" Имаме правилото на четирите очи, където Кирил Петков и Асен Василев, един до друг... вземат решение в каква посока да се продължи. Това бе разисквано на едно доста прочувствено съвещание на парламентарната ни група, което продължи над 4 часа. Всеки осъзна какъв исторически избор прави една персона в името група от хора ", изясни Бориславова.

Тя акцентира, че Корнелия Нинова не е била фактор във взимането на това решение.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР